De gouden medewerkers van

Topscreeners

CONTACTDIENSTEN
Uitzendbureau Nijmegen

Veilig werken via uitzendbureau Nijmegen? Uiteraard, want wij werken een tikkeltje anders dan de meeste uitzendbureaus. Omdat wij goed luisteren, goed screenen en je als waardevol persoon zien.

Van ons krijgen alle uitzendkrachten een prima begeleiding. Na inschrijving, wanneer je aan het werk gaat, maar ook tijdens de werkzaamheden.

We nodigen je graag uit op onze gastvrije locatie waar we alles met je bespreken. Samen met jou maken een plan van aanpak wat betreft wensen en flexibiliteit. Daarnaast zorgen we er voor dat je dezelfde behandeling krijgt als personeel in loondienst met een eerlijke beloning en dezelfde voorwaarden. Dat geldt voor alle sectoren.

Bij Topscreeners krijg je als uitzendkracht volop kansen. We luisteren naar je. Daarbij kijken we ook naar je vaardigheden. Aan de minder goede vaardigheden schenken we dan extra aandacht, zodat je meer kans maakt op een baan.

We nemen je CV onder de loep en maken indien nodig met jou een nieuwe. Een goed CV kan de doorslag geven voor een werkgever om je uiteindelijk aan te nemen. Tip: besteed daar veel aandacht aan.

Een uitzendbaan lijkt vaak tijdelijk maar niets is minder waar. Het komt vaak voor dat een werkgever zo tevreden is dat hij de uitzendkrachten graag in dienst wil nemen. Wij spannen ons in dat er zo min mogelijk tijdelijke contracten zijn en zullen een overname altijd stimuleren bij wederzijds akkoord.

Wil je liever in vaste dienst? Als een opdrachtgever ons inschakelt voor werving en selectie en jij bent geschikt, dan kun je direct in vaste dienst bij het bedrijf.

Topscreeners hanteert het anti-discriminatiebeleid. Deze wordt aan je uitgereikt bij een persoonlijk gesprek. Wij nemen afstand tot elke vorm van discriminatie en bieden iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Schrijf je in !

Bij ons gaan wél deuren open als je uitzendkracht bent. Wij bieden je perspectief op een leuke baan. Aarzel niet en schrijf je in bij Topscreeners.

SCHRIJF JE IN