Freelancers met een gouden randje

Topscreeners

CONTACTHOME
Freelancers inhuren

U kunt naast uitzendkrachten bij Topscreeners ook freelancers inhuren. Lees hier het verhaal van Marja Scholtens, 1 van de freelancers waar wij mee samenwerken.

Als eigenaresse van Marja Helpt ben ik trots dat ik al bijna 2 jaar samen mag werken met Isa de Lang.
Twee jaar van wederzijds respect, transparantie, flexibiliteit, menselijkheid en ondersteuning waar nodig. Toen Isa mij benaderde om ook met Topscreeners de samenwerking aan te gaan hoefde ik niet lang na te denken.
De formule van Topscreeners spreekt mij aan en ik word er enthousiast van. Door mijn ruime ervaring in de schoonmaak, schoonmaak corona afdeling, horeca, receptioniste, orderpicker en thuiszorg kan ik flexibel ondersteuning bieden aan Topscreeners voor het inwerken van mensen, screenen op het werk van uitzendpersoneel en hen vervangen bij afwezigheid of ziekte.
Ik kijk vol plezier en enthousiasme uit naar nog veel meer jaren samenwerking.
Freelance opdrachten

Topscreeners personeelsdiensten heeft een hecht team met zzp’ers in diverse sectoren.

Onze werkwijze is anders dan andere bureaus. Wij bemiddelen niet maar gaan daadwerkelijk samenwerkingen aan met andere ondernemers. Van ons krijg je een afgebakende opdracht om schijnconstructies te voorkomen. Daarnaast werken we met modelovereenkomsten.

Freelancers worden ingezet bij ziek en piek van uitzendpersoneel en bij begeleidingstrajecten de eerste dagen. Hierbij vindt een on-the-job screening plaats door de freelancer om zo de selectie te waarborgen dat wij ook echt Topscreeners zijn. Daarnaast vinden er kwaliteitscontroles plaats.

Ook bij freelancers vinden screeningen plaats. Topscreeners staat namelijk voor een duurzame relatie met al haar samenwerkingen. We vragen van je:

  • Een recente KvK inschrijving
  • Een bedrijfs wa-verzekering mét betaalbewijs
  • Een ondertekende modelovereenkomst, goedgekeurd door de belastingdienst
  • Een VOG verklaring indien nodig
  •  Motivatie en gevoel voor loyaliteit

Door alle inspecties houden wij ons strikt aan alle regels. Dit betekent dat samenwerkingen alleen worden aangegaan onder de volgende voorwaarden:

  • Na het opsturen van de gevraagde stukken en na een fysieke id-controle (géén kopie opsturen)
  • Na ondertekening van het anti-discriminatiebeleid
  • Facturen worden alleen geaccepteerd als zij voldoen aan de eisen van de belastingdienst. Dit dien je vooraf te bevestigen.

Kun je hier aan voldoen? Schrijf je dan snel in. Dan staat er ook voor jou een koninklijke zetel klaar.