Dienstverlening met een gouden randje

Topscreeners

CONTACTHOME
Onze dienstverlening in flexibiliteit

De dienstverlening van Topscreeners uitzendbureau Nijmegen is ruim uitgebreid. Wij kunnen u nu de ultieme flexibele schil aanbieden tegen een zeer gunstig tarief. Topscreeners heeft een hoge klanttevredenheid en een écht persoonlijke benadering. Wij hebben hart voor werk, werkgever én werknemer.

Doordat wij gefaseerd te werk gaan blijft de kwaliteit gewaarborgd. De dienstverlening van Topscreeners uitzendbureau Nijmegen zet hoog in op de volgende punten:

  • De unieke screeningsmethode aan de voorkant, tijdens én na het werk
  • Het begeleiden van het uitzendpersoneel zodat u ontzorgt blijft
  • Het monitoren van de werkzaamheden waarbij gekeken wordt naar tevredenheid bij zowel werkgever als uitzendkracht
  • Het stimuleren om bij een openstaande vacature de uitzendkracht eerder dan 1040 uur kosteloos over te nemen en zo een dienstverband aan te kunnen bieden
  • Topscreeners bemiddelt niet en is ook geen online bureau. Dit is bewust zo opgezet omdat wij graag dicht bij de mensen staan waar we mee samenwerken.
  • U kunt ook gebruik maken van onze werving en selectie als u liever direct een medewerker in vaste dienst wilt nemen.

Juist in deze tijd van online meetings en platformen vinden we het belangrijk dat we ook een gezicht zijn naar opdrachtgevers en medewerkers toe. Soms kan dit niet anders, omdat we landelijk werken. Toch heeft u maar 1 aanspreekpunt (Isa de Lang) met daarnaast in elk deel van het land ervaren freelancers om u van dienst te zijn bij de begeleiding en on-the job screening van uitzendpersoneel. Bij regionale opdrachten werken we echter het liefst zoveel mogelijk live op onze gastvrije locatie naast ons huisadres. Ook bewust, zodat wij vanuit hier gewoon 7 dagen per week geopend zijn. De ervaring leert dat het enorm gewaardeerd wordt dat wij zo royaal bereikbaar zijn.

Wilt u ook een flexibele schil laten samenstellen door Topscreeners?
Neem dan gezellig contact met ons op.