Voor werkgevers en werknemers

Topscreeners

CONTACT
Aanmelden als opdrachtgever of werkzoekende

U kunt zich hieronder aanmelden als opdrachtgever of werkzoekende. Na de inschrijving nemen wij altijd direct contact met u op.

Want Topscreeners spant zich altijd in als het gaat om de juiste match.

Ook bij de vraag naar het samenstellen van een flexibele schil op maat kunt u ons inschakelen. Deze is voordelig omdat Topscreeners u hierbij enorm veel werk uit handen neemt. Ook worden hierbij gaten in de personeelsbezetting voorkomen.

Van een flexibele schil kunt u tijdelijk gebruikmaken, maar wij hebben daarnaast ook een leuk aanbod voor het in dienst nemen van één van onze topmedewerkers. Minimaal 1040 uren werken is hierbij niet nodig.

Wilt u liever gelijk iemand in vaste dienst maar heeft u geen zin in een tijdrovende zoektocht naar personeel? Bekijk dan ook ons aanbod in werving en selectie aanbod.

Maak hieronder uw keuze betreft aanmelden als opdrachtgever of werkzoekende. We nemen direct contact op en gaan het gesprek aan wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u specifiek alleen schoonmaakpersoneel nodig? Kijk dan eens op onze andere bedrijfspagina Aalders Facilitair.

Topscreeners is 7 dagen per week geopend voor iedereen die info wenst of een lekker kopje koffie of thee wil komen drinken.

Ik ben werkzoekende en wil mij graag inschrijven.

Ik ben opdrachtgever en zoek medewerkers.